Clas Ohlson

Clas Ohlson

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
 • Toimituskulut: 2.9-49.90 €
 • Toimitustapa: Posti, Mypack, kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 30-90 päivää riippuen maksutavasta
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal

  Clas Ohlson on postimyyntiyrityksestä kasvanut eurooppalainen vähittäiskauppayritys. Verkkokaupasta osoitteessa www.clasohlson.com/fi/ löydät kaikki rautakaupasta hakemasi tuotteet ja paljon muuta. Valikoima on käsittämättömän laaja ja hinnat edulliset. Ostaminen on mahdottoman mukavaa, turvallista ja hauskaa Clas Ohlsonin verkkokaupassa.

  Jos et asu lähellä Clas Ohlsonin kivijalkaliikettä tai kotosohva ei päästä irti otteestansa, voit tehdä ostokset myös Clas Ohlsonin verkkokaupassa. Ruuhkista viis ja hälläväliä vaikka ulkona myrskyää, Clas Ohlsonin verkkokaupassa mahtuu kääntymään, ja aurinko hymyilee. Jos haluat parantaa kuntoasi tiukalla kahvakuulatreenillä tai haluaisit hemmotella itseäsi friteerauskeittimellä ja suklaaputouksella, Clas Ohlsonin verkkokaupasta löydät haluamasi.

  Clas Ohlsonilla voit maksaa ostoksesi monella eri tapaa. Voit käyttää tavallisimpia maksukortteja, verkkopankkia, laskua ja PayPalia. Toimitustapoja on myös tarjolla monia. Toimituksien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta, suurimpien tilausten viiteenkymmeneen. Toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä reiluun viikkoon.

  Clas Ohlson lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun