Kone Glans

Glanspower

00.0
(0)
 • Toimitustapa: Matkahuolto, kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Glanspower on rautakauppa verkossa. Glanspower on jo yli viidenkymmenen vuoden ajan tehnyt luotettavaa konekauppaa. Sen tuotteet tulevat suoraan maahantuojalta, joten hinnat ovat hyvin edulliset. Valikoima on tämän lisäksi laaja ja laadukas sekä monipuolinen. Glanspower on Kauppalehden Menestyjäyritys 2013.

  Etsit sitten mitä tahansa konetta, mönkijää tai ruohonleikkuria, aggregaattia tai hiekoitinta, grilliä tai uunia, niin kannattaa poiketa ensiksi Glanspowerin kotisivuilla osoitteessa http://glanspower.fi. Sen sijaan, että kiertelisit maat ja mannut eri rautakauppojen tarjontaa tutkien, voit ottaa mukavan asennon nojatuolissa, asettaa jalat lepäämään rahille ja surffata verkkokauppaan. Valtavan mukavuuden lisäksi pääset nauttimaan suuremmasta valikoimasta ja matalista hinnoista.

  Kun olet päättänyt mitä haluat ostaa, sinun täytyy enää vain valita sopivin maksutapa. Voit maksaa ostoksesi yleisimmillä maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Jos tilauksesi painaa alle 50 kiloa, voit noutaa sen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Painavammat tilaukset toimittaa kotiovelle Transpoint.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun