Vallilan Rauta

Vallilan Rauta

61.8
(6)
 • Toimitusaika: 2–8 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin (norm. 6.9 €)
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit

  Vallilan Rauta on täyden palvelun rautakauppa netissä osoitteessa www.vallilanrauta.fi. Vallilan Raudasta löydät laajan valikoiman laadukkaita, tunnettuja ja tarkasti valikoituja tuotteita. Tilaaminen on liikkeessä tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Vahvasti viime aikoina uudistunut Vallilan Rauta haluaa vastata nykyajan ihmisten tarpeisiin, ja toimiikin siis nykyään voimakkaasti verkossa.

  Miksi lähteä autoilemaan ympäri kylää rautakauppoja kiertäen, kun kaiken tarvitsemasi ja paljon enemmän löydät tietokoneesi avulla Vallilan Raudan verkkokaupasta. Paistoi tai satoi, Vallilan Raudan verkkokaupassa on helppo pistäytyä. Ota mukava asento suosikki nojatuolissasi, kaada lasiin annos virvoitusjuomaa ja surffaa tiedon valtaväylällä rautaiseen Vallilan Rautaan. Heat Mini Tripod -pöytävalaisimen osto ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin se on nyt Vallilan Raudan verkkokaupassa. Muutama hiiren klikkaus, ja pian vieraasi ihastelevat valaisimesi kirkkaita värejä ja leikkisää olemusta.

  Vallilan Raudan verkkokaupassa asioiminen on helppoa. Löydät varmasti haluamasi, hinnat ovat edulliset, maksutapoja on runsaasti tarjolla ja toimitukset ovat luotettavia. Jos joku asia askarruttaa sinua, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan ja avuliaaseen asiakaspalveluumme.

  Vallilan Rauta rautakauppa tiivistetysti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tyytymätön asiakas1
  Asiakaspalvelu toimii ainoastaan meilitse, sillä yrityksen numeroon soittamalla tulee nauhoitettu viesti, joka pyytää ottamaan yhteyttä sähköpostilla. Pariin otteeseen olen ottanut yhteyttä sähköpostilla, mutta en ole vielä tähään päivään mennessä vastausta saanut. Ilmeisesti ei kiinnosta palvella asiakkaita Vallilan Raudassa sekä myös Laatuvalaisimessa (molemmat omistaa sama yritys). Tuskin on kovin pitkäikäinen tulevaisuus tällä yrityksellä.
  Riki
  Ei palvelua ollenkaan!!
  Simo1
  Jos tilauksestasi puuttuu jotain, et tule saamaan ketään kiinni tai vastauksia pitkiin aikoihin. OK hinta, ei palvelua.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun