Netrauta

Netrauta

162.1
(16)
 • Toimitusaika: 3–14 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille (norm. 6.9-49 €)
 • Toimitustapa: Posti tai kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Netrauta on rautakauppa netissä, ja se onkin Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Osoitteesta Netrauta.fi löydät kodinrakennuksen merkkituotteita aina edulliseen Netraudan hintaan. Netraudasta ostaminen on helppoa, innostavaa, edullista, hauskaa ja vaivatonta

  Netraudan valikoima on valtaisa. Verkkokaupasta löydät tuotteita yli kolmeltasadalta eri tunnetulta tuotemerkiltä. Laadukkaita keittiövälineitä löydät Jamie Oliverin brandilla. GrillChill valmistaa laadukkaat grillit ja savustimet. Rinosin kuramatot ovat tunnustettua laatua, eivätkä myyntimäärät Euroopassa valehtele. Geberit valmistaa muun muassa huuhtelupainikkeita puolentoista vuosisadan kokemuksella.

  Verkkokaupassa asiointi on vaivatonta ja turvallista. Voit käydä kauppaa suosikkinojatuolistasi virvoitusjuomaa siemaillen. Netraudassa voit myös tehdä ostoksesi läpi vuorokauden, seitsemän päivää viikossa. Maksat ostoksesi tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Ostoksesi toimitetaan sinulle ripeästi.

  Netrauta rautakauppa lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  MetK1
  Keväällä tilasimme tämän ajatuksena laadukaampi ja paremman näköinen paviljonki vrt. metallirunkoiseen. Eli maksoimme n. 300€ "ylimääräistä". No mitä oli vastine? Tilaus tehtiin 23.5. ja toimitusaika luvattiin 5-10 päivää. Ajatus oli päästä juhannuksena jo nauttimaan paviljongista(kesäloma). Paviljonki saapui viimein kolme viikkoa tilauksesta. 12.6. Kasaustyön aloitimme 15.6. ja huomasimme välittömästi nippuja purkaessamme että puuosat ovat todella kieroja ja haljenneita. Palaute kuvineen lähti välittömästi myyjälle. Puitahan pitää vuosi kuivattaa ennen käsittelyä. Näin olen ymmärtänyt. Olikohan näin tehty? Kului 5 päivää ja asiakaspalvelu ilmoitti että asia on välitetty eteenpäin. Parin päivän päästä aloin kysellä eteneekö asia. Lopulta 28.6.(juhannuksen jälkeen) sain vastauksen että uudet osat PITÄISI olla matkalla mutta myyjän asiakaspalvelun edustaja ei ollut varma. Asiaa hoidettiin puuosa toimittajan kautta. Toimittaja olikin halunnut välittää meille tiedon ettei osanippuja kannata avata ennen kasaamista kos jos osat ovat päivän auringossa niin niiden muoto voi olla illalla ihan erilainen!? Asia selvä, näinhän juuri olimme tehneet. No sitten tuli uusia osia joista nekin olivat osa ihan samanlailla haljenneita ja kierojakin. Ehkä hiukka paremmalla prosentilla onnistuneita kuitenkin. Myyjä tarjosi 50 euron hyvityskoodia seuraavaan ostokseen. Tähän emme suostuneet kun ei ollut tarvetta oikein millekään tlilaukselle. Sitten asia vain venyi ja venyi joka yhteydentottoon vastausta odotellessa päivä/pari. Tätä jatkui yli heinäkuun puolenvälin. Jos olisimme tienneet laadun olevan tuota luokkaa, olisimme tilanneet 300€ halvemman metallirunkoisen. Lopultahan Netrauta suostui hyvittämään laskusta 100€ pois ja tähän sitten päätimme suostua ja tehdä valmista sekundasta. Paviljonki tuli siis valmiiksi heinäkuun loppupuolellla, n. 2kk tilauksesta. Kesäloman oltua ohi jo ajat sitten. p.s. kasausohjeet olivat myös huonot, aivan kuin sivuja tai vaiheita olisi puuttunut. Sanoin tästäkin mutta en saanut uusia ohjeita tai selitystä. Ylläolevat kommentit tukevat täysin tätä kokemusta. Tätäkään sinänsä asiallista arvostelua eivät ruvenneet julkaisemaan. Koska se on negatiivinen. Lopulta huonon arvostelun ratkaisi Netraudan asenne.
  Aurinkovarjo1
  Kiitos, että kirjoitit arvostelun tuotteestamme. Valitettavasti kirjoittamasi arvio ei kuitenkaan ollut suositustemme mukainen eikä arvosteluasi voitu siksi julkaista =\ Eivät julkaise negatiivisia tuotearvosteluja eivätkä arvosteluja jotka koskee liian pitkää toimitusaikaa. Varokaa!
  ei kiitos
  Todella surkeaa toimintaa! Tuote ei saapunut sovitussa ajassa ja kun joutuu tiedustelemaan puhelimitse, niin siitä joutuu vielä maksamaan ! Ja kaiken lisäksi tuote ei vastannut sitä mitä tilattiin!
  Tyytymätön asiakas1
  Ei omaa varastoa, silti antavat ymmärtää, että tavaraa on varastossa
  Ei enää1
  Todella huono kokemus. Eivät myöskään julkaise negatiivisia tuotearvosteluja eivätkä arvosteluja jotka eivät koske itse tuotetta eli toimitusaikaa, palautuskokemuksia tms. Ei kannata asioida. Lukekaa tarinat Puskaradion sivulta.
  Lissu1
  Asiakkaan vika jos tavara ei kestä käytössä. Pitää alkaa kyselemään kuluttajavirastosta neuvoa.
  Ensi kerralla muualta1
  Heillä ei ole omaa varastoa, vaan myyvät muiden varastoista. Mitään tietoa tuotteen myöhästymisestä ei asiakas saa, vaan joudut itse kyselemään perään. Ja kyseltyäsi saat vastauksen tyyliin \"tulee joskus kuukauden päästä, ehkä\". Syyllistyvät järjestelmällisesti virheelliseen markkinointiin ja asiakaspalvelu sen myönsikin. Kehoittivat jopa tilaamaan jostain muualta jos tavaran haluaa sovitussa ajassa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun