Kärkikauppa

Kärkikauppa

34.7
(3)
 • Toimitusaika: 14–21 arkipäivää
 • Toimituskulut: 10-50 €
 • Toimitustapa: Posti, kotiinkuljetus tai nouto myymälästä
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu
 • Tuotteille jopa 3 vuoden takuu

  Kärkikauppa on kauppojen kärkeä ja ehdotonta eliittiä, kun etsit rautakauppaa netistä. Kärkikaupan tuotevalikoima on laaja ja laadukas. Esimerkiksi Makita-akkuiskuporakoneita löydät liikkeestä useita malleja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Saman valmistajan massapuristimet ja laukkujärjestelmät kuuluvat myös liikkeen laajaan tarjontaan.

   

  Laadukasta rautakauppa netissä

  Kärkikaupan valikoima on laadukas, ja tästä todisteena Kärkikauppa tarjoaa osalle myymistä tuotteistansa pidennetyn kolmen vuoden takuun. Takuuajan pidennys ei tosin koske akkuja, latauslaitteita, valaisimia, radioita, polttomoottorituotteita, naulaimia, kompressoreita, eikä teollisuuden tarkkuusruuvinvääntimiä.

  Sen sijaan, että lähtisit kiertämään kyläsi rautakauppoja, miksi et vain surffaile netissä osoitteeseen karkikauppa.fi Ostosten teko omasta nojatuolista samalla suosikkisarjaa silmäillen – ei tästä kaupankäynti paljoa parane. Tilaukset voit maksaa tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksuna. Toimitukset hoitaa Itella tai painavien, yli 30 kiloa painavien pakettien kohdalla Schenker.

  Kärkikauppa on rautakauppa netissä. Kärkikaupasta löydät runsaasti Makitan tuotteita edulliseen hintaan. Maksutapoja on runsaasti tarjolla, kuten myös tapoja, joilla tilausten toimitus hoidetaan.

  Kärkikauppa lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Henry Hedman5
  Olen ollut tyytyväinen Kärkikauppaan

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun