Virtasen kauppa

Virtasen kauppa

24.5
(2)
 • Todella laaja valikoima
 • Monipuoliset maksutavat

  Virtasenkauppa.fi on täysin kotimainen rakennustarvikkeiden ja rautakauppatarvikkeiden tavaratalo netissä sekä fyysisesti Salossa. Virtasen kauppa on yksi vanhimpia suomalaisia rautakauppoja, sillä se on toiminut jo vuodesta 1947. Virtasen kaupan historia alkoi Virtasen veljesten perustamasta autokorjaamosta, josta laajeni moottorikoneistamoksi. Virtasen Moottori Oy tuo edelleen maahan traktoreiden osia, joita on siis mahdollista tilata myös netistä.

  Kaikki samasta kaupasta

  Virtasen kaupan ideana on palvella asiakkaansa mahdollisimman hyvin, siksi valikoima on käsittämättömän laaja. Samasta osoitteesta löytyy kaikki mahdollinen kanan hautomakoneesta maalisuteihin. Virtasen kaupasta netistä saa siis autotarvikkeet, kemikaalit, kaikki kotiin, maataloustuotteet, perävaunutarvikkeet, pientarvikkeet, puutarha tarvikkeet ja työkalut. Lisäksi saman firman eri nettikeupoista löytyvät autojen ja traktoreiden osat ja autotarvikkeet, sillä osamies.fi, traktorimies.fi ja tarvikkeet.fi ovat myös Virtasen kaupan nettiosoitteita.

  Autotarvikkeet Virtasen kaupasta

  Virtasen kaupassa on laaja valikoima kaikkea mahdollista autoon. Akut, autohifi, autolämpö, autonhoito, caravan tuotteet ja tarvikkeet, koiraverkot, koritarvikkeet, kuljetusjärjestelmät, oheistarvikkeet, pohjapanssarit, tarvikkeet raskaaseen kalustoon, sähkötarvikkeet, sisätilatarvikkeet, turvallisuustuotteet, valotuotteet, varaosat

   

  Virtasen kaupasta löytyy myös kaikki peräkärryn osat ja tarvikkeet, myös silloin, kun rakennat peräkärryä itse tai kun korjaat erilaisia peräkärryjä. Sieltä löytyy toki myös valmiis peräkärryt, mönkijän peräkärryt ja muut kärryt. Aisat, ajorampit, akselit, alustakomponentit, hevostraileritarvikkeet, jarrut, kaasujouset, kuormansidonta, kuulakytkimet, vetokuulat, lavalukot ja saranat, lavapinnoitteet, mäkikiilat, nokkapyörät, tukijalat, kulmatuet, perävaunukipit, renkaat ja lokasuojat, sähkötarvikkeet, työntöjarrut, vaijerit, valot ja tarvikkeet, vanteet, varapyörätelineet, venetrailerirullat, vetokappaleet, vetoputket, vintturit...

  Maataloustuotteet Virtasen kaupasta netistä

  Maatalous- ja puutarhatuotteita saa myös tilattua todella monipuolisesti netistä Virtasen kaupasta. Aitaus, ajo-opastimet, eläinten tarvikkeet, jääketjut ja -nastat, kasvinsuojelu, käyttöteräs, lietevaunutarvikkeet, liukuovitarvikkeet, maatila- ja tallitarvikkeet, majakat, nivelakselit, peilit, peräkärryt, peruutus- ja valvontakamerat, rullaketjut, suursäkkitarvikkeet, traktori- ja työkonetarvikkeet, trukkipiikit, työkoneet traktoriin, työvaatteet, työvalot, viljan kosteusmittarit... kaikki saa tilattua kotiinkuljetuksena. Suuriin toimituksiin lisätään kuljetuslisä, joka näkyy ostoskorissa ennen maksamista.

   

  Puutarhatarvikkeita on todella paljon aina pienkoneista lannoitteisiin. Näin myös kaukana asuvien on mahdollista tilata suoraan kotiovelle kaikki tarpeellinen: jyrät, täryttimet, jyrsimet, kasvihuoneet, kiveysten puhdistus, kompostit, kottikärryt, lehti-imurit, lehtipuhaltimet, metsurin työkalut, monitoimikoneet, niittokoneet, oksa- ja pensassakset, oksasahat, oksasilppurit, paineruiskut, pensasleikkurit, pihatyövälineet, rakennuskiinnikkeet, ruohonleikkurit, sammaleenpoistajat, trimmerit ja raivaussahat, vesijärjestelmät.

  Tilaus ja toimitus Virtasen kaupasta

  Kaikilla tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu. Jos sinulla on kokemuksia Virtasen kaupasta ja sieltä tilaamisesta, kerro kokemuksesi tällä sivulla olevalla lomakkeella muille!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Raili Mattsoff5
  Mahtava rautakauppa! Täältä saa 100-500 kpl laatikoita tarvitsemiaan ruuveja ja prikkoja, kun tavallisesti niitä saa 5-20 kpleen satseissa! Ja sekös maksaa!!! Hieno liike ja upea henkilökunta - suosittelen!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun