Puuilo

81.4
(8)
 • Sekatavara kauppa, josta löydät myös pienrauta ja kodin rakentamisen tarvikkeet
 • Toimitustavat: postipaketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, kotiinkuljetus ja nouto myymälästä
 • Toimitusaika 3-4 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Puuilon oma lasku ja osamaksu

  Puuilo on suomalainen perheyritys, jonka tarina alkoi vuonna 1982 pienestä puusepänpajasta. Sittemmin puusepäntyöt ovat jääneet ja perheyritys on keskittynyt pelkästään pienraudan, työkalujen, koneiden ja piha- ja puutarhan sesonkituotteiden vähittäiskauppaan. Puuilolla on 16 tavarataloa eri puolella Suomea sekä vilkas nettikauppa.

   

  Puuilo nettikapasta löytyy valtava määrä tuotteita, jotka voi tilata joko postiin, matkahuoltoon tai suoraan kotiin kuljetettuna. Kuljetuksen hinta on toki kalliimpi kotiin kuljetettuna, mutta muuten toimituskustannukset ovat kohtuullisia: 6,90€ tai kotiinkuljetettuna 12,90€-50€ riippuen toimituksen koosta.

   

  Puuilo tarjoaa loistavaa palvelua tavarataloissaan. Muun muassa peräkärryn voi vuokrata edullisesti lähes jokaisesta tavaratalosta. Sen voi varata etukäteen jo ennen ostoksille menoa. Näin tavaran kuljetus kotiin ei ole koskaan ongelma.

  Puuilon tuotevalikoima

  Puuilon nettikaupassa on yli 80 000 eri tuotetta ja hinnoissa nettikauppa pyrkii olemaan aina edullinen markkinoilla. Tuotevalikoimassa on kaikkea mahdollista rakentamiseen: maalit ja kemikaalit, valaistustuotteet, saunaan liittyvät tarvikkeet, sähkötarvikkeet, lvi-tarvikkeet, työasusteet, suojaimet, käsineet, pienrauta, ruuvit, overivat ja muut pienhilut, lämmittimet ja tuulettimet.

   

  Puuilon autopuoli on myös monipuolinen: autosähkötuotteet lisävalosarjoineen, pyyhkijän sulat ja muut autotarvikkeet, mopo- ja mönkijätarvikkeet ja varaosat, öljyt ja suodattimet, peräkärryt, ja peräkärryjen lisäosat, traktoritarvikkeet, autonpesuaineet... Työkalupuolelta löytyvät paineilmatyökalut, sähkötyökalut, nostimet ja tunkit sekä muut korjaamotyökalut, maalaus- ja muuraustarvikkeet ja apuvälineet, aggregaatit ja irtomoottorit, käsityökalut ja työkalusarjat, työkalupakit ja varastohyllyt ja muut varastointijärjestelmät.

   

  Puuilolla on monipuolinen valikoima kodin tarvikkeita ja tuotteita, kuten kodin elektroniikkaa, kodinkoneita, harrastusvälineitä, keittiötarvikkeita, kosmetiikkatuotteita, konttoritarvikkeita, sisustustuotteita, huonekaluja, kodin tekstiilejä. Piha- ja puutarhaosastolta löytyvät tietysti oksasakset ja kottikärryt ja muut vastaavat puutarhatyökalut, mutta lisäksi laaja valikoima mm. pressukatoksia, grillit ja savustustarvikkeet, pihatyökoneet kuten ruohonleikkurit ja trimmerit, pihaverhot, aidat, kastelujärjestelmät ja pumput...

   

  Vapaa-aikaosastolla taas löytyy kaikkea mahdollista veneilyyn, karavaanarihommiin, lomailuun, vesileikkeihin ja muihin pihapeleihin ja leikkeihin, leluja sisälle ja ulos, kalastusvälineet, urheiluvälineet ja monipuolinen eräosasto puukkoineen ja muine tarvikkeineen. Lemmikkiosastolla on monipuolisesti hevostarvikkeita, koiratarvikkeita sekä pienlemmikeiden ja jyrsijöiden tarvikkeita sekä tietysti monipuolinen valikoima erilaisia lemmikkien ruokia.

  Puuilon nopeat toimitukset

  Kokemukset Puuilon verkkokaupasta ovat hyvät, sillä tuotteet toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti kotiovelle saakka. Puutavaraa Puuilon verkkokaupasta ei saa, mutta melkeimpä kaiken muun saa, mitä nyt pienrakentamisessa ja kotona saattaa tarvita. Puuilon monipuolisen verkkokaupan välityksellä Suomen kaukaisimmassakin kolkassa asuvalla on kotonaan monipuolinen rautakauppa. Ja tuotteet kotona alle viikossa.

   

  Puuilon verkkokauppa on turvallinen käyttää. Voit kirjautua sisään kauppaan tai asioida kirjautumatta. Maksaa voit verkkopankissa tai maksaa Puuilon laskulla myöhemmin tai osamaksulla erissä. Myös luottokortilla on mahdollista maksaa.

  Millaisia kokemuksia sinulla on Puuilon tavarataloista tai verkkokaupasta? Kerro kokemuksesi muille ja näin autat paitsi Puuiloa entistä parempaan asiakaspalveluun myös muita kuluttajia valitsemaan itselleen sopivia nettikauppoja.

  Puuilo yhteystiedot

  Verkkokaupan asiakaspalvelu ark. 8-16

  Puh: +358 20 786 9410

  verkkokauppa@puuilo.fi

  Myymälöiden yhteystiedot ja osoitteet: Puuilo myymälät

  Puuilo mainokset

  Puuilolta löytyy Youtubesta joitain tuote-esittelyjä ja mainoksia. Tässä yksi, halkomakoneen mainos:

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Samppa
  Itse tilasin 22.8 ja tuotteita ei ole tullut vielä 1.9 mennessä, asiakaspalvelu kehotti tekemään uuden tilauksen vaikka rahat on jo kiinni tulematta olevassa tilauksessa
  Anne1
  Hirveä huono. 20 päivä jo mennyt,lähetin sähköpostia, ei vastausta, ei tuotteita.
  Sinikka Mäkelä1
  Tilasin tuotteita 17.1 ja kyselin perään 23.1 niin pahoittelivat että tilaus on vähän viivästynyt mutta lähettävät sen seuraavana päivänä (vaikka kaikissa tavaroissani oli verkkokaupan mukaan varastosaldoa) No ei siinä kaikki kun sain tilaamani tuotteet niin yksi tuote puuttui kokonaan vaikka lähetyslistan mukaan olisi pitänyt olla laatikossa :(
  MT - Rati Martti Tamppari1
  Ostin Puuilosta tuotteen 14.8. ja sain 15.8. sähköpostiini ilmoituksen, että tilaukseni on matkalla minulle. Kun otin matkahuoltoon yhteyttä 21.8. niin heidän järjestelmänsä sanoi, ettei lähetystäni ole tuotu vielä matkahuollon kuljetettavaksi. Lähetin sähköpostia 21.8. asian tiimoilta asiakaspalveluun, mutta vieläkään 23.8 ei kukaan ole suvainnut vastata maksamani tuotteen liikkeistä mitään.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun