Hong Kong

Hong Kong

14.0
(1)
 • Hyvä valikoima työkaluja ja tarvikkeita
 • Edulliset hinnat
 • Nopeat, jopa 24h toimitukset

  Punaisista logoistaan tuttu halpakauppa Hong Kong on jo katukuvasta tuttu varsinkin monille etelä-suomalaisille. Hong Kong on kuitenkin lähes ensimmäisiä Suomessa toimineita tavarataloja, joka siirtyi aktiivisesti verkkoon koko valikoimallaan.

   

  Tällä hetkellä Hong Kongin verkkokauppa on todella laaja ja monipuolinen. Myös rautakaupan puoli on todella monipuolisesti verkossa.

  Hong Kong rautakauppa netissä

  Hong Kongin verkkokaupan rautapuolelta löytyvät pienkoneet ja työkalut, kuten hitsauskoneet, akkukoneet, perustyökalut korjaukseen ja remontointiin, suojaimet, työvaatteet sekä työkalujen säilytykseen tarvittavat pakit, lokerikot ja laatikot. Hong Kong keskittyy edullisiin työkaluihin ja tarvikkeisiin, joissa on hyvä hinta-laatusuhde.

   

  Rautapuolella on hyvin edustettuna myös maalit ja remonttitarvikkeet sekä rakentamiseen liittyvä pienrauta: vetimet, painikkeet, listat, hyllyt, tulisijatarvikkeet, teipit, tiivisteet.... Autotarvike- ja lvi- ja sähköpuoli ovat Hong Kongin verkkokaupassa niinikään yllättävän monipuolisia. Sähkö- ja lvi-osastolta löytyvät lamput, tiivisteet, putket ja mutkat, kylpyhuoneeseen liittyvät tarvikkeet, kaapelit ja johdot todella edulliseen hintaan. Autotarvikkeesta taas öljyt, autonesteet, autosähkötarvikkeet sekä auton tuning-tarvikkeet on hyvin edustettuina.

  Nettikaupan toimitukset

  Hong Kong on yksi netin monipuolisesti palvelevimmista rautakaupoista. Maksumahdollisuudet ovat rautakaupassa monet: tavallinen tilisiirto, luottokortit sekä osamaksu, joka hoituu Klarna Tilillä tai Osamaksulla. Näin isompiakaan ostoksia ei tarvitse harkita vaan voi ostaa heti. Klarna Osamaksulla voi ostaa ainakin 1000 euron arvosta.

   

  Hong Kong rautakaupan toimitukset ovat todella nopeat: yleisesti kauppa lupaa toimitusajaksi 1-3 päivää. Nouto Postista tilaus voi olla perillä omassa lähipostissa jo vuorokauden kuluttua. Nopeat toimitukset ovatkin remontoijan ja muun kotona rautatarvikkeita odottelevan etu!

  Kuljetustapana Hong Kong rautakaupassa on joko postipaketti tai matkahuollon paketti kotiinkuljetuksella tai ilman. Toimituskulut ovat varsin huokeita. Tällä hetkellä toimituskulut saa ilmaiseksi, jos liittyy Hong Kong klubiin ja ostaa yli 150 eurolla.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun