Byggmax

Byggmax

112.3
(11)
 • Toimitus kotiovelle
 • Byggmax varastotuotteet toimitetaan jopa 1–3 arkipäivässä
 • Jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Maksa laskulla, Byggmax kortilla tai luottokortilla

  Byggmax, ruotsalainen rautakauppajätti netissä

  Byggmax rautakauppa on suuri pohjoismainen, alun perin ruotsalainen rautakauppa, joka toimii Ruotsin lisäksi Suomessa ja Norjassa. Byggmaxilla on Pohjoismaissa yli 100 rautakauppaa, joista suurin osa on Ruotsissa, Suomessa rautakauppoja on 10. Nämä rautakaupat ovat samalla verkkokaupan varastoja, joten verkkokaupan tilaukset toimitetaan aina lähimmästä rautakaupasta. Byggmax perustettiin vuonna 1993, joten se on toiminut nyt yli 20 vuotta.

   

  Byggmaxin idea on yksinkertainen: tarjota asiakkaille rakennus-, remontointi- ja sisustustuotteita kohtuulliseen hintaan, laatua edullisesti. Tuotteita myydään sekä kotitarpeeseen että ammattilaiselle. Tuotteiden mukana myydään tietysti myös ammattitaitoa ja apua, sillä niin liikkeessä asioidessa kuin verkkokaupassa klikkaillessa, asiakas saa hyödyllistä tietoa tuotteesta ja valikoimasta, rakennusmateriaaleista sekä tietysti ideoita ja vinkkejä siitä, miten mikäkin asia kannattaa tehdä, mitä tuotteita ja tarvikkeita ja työkaluja käyttää.

  Byggmax ilmainen suunnitteluohjelma ja ostoslistat

  Esimerkiksi Byggmaxin nettisivuilla on todella hyödyllisiä ja käteviä sovelluksia ja apuvälineitä remontin tai vaikka koko taloprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen: On valmista ostoslistaa, ohjeita ja inspiraatioita rakennusprojektiin oli se sitten uusi koti, mökki, terassi, sauna tai mikä vaan pienempi kohde. Byggmax tarjoaa ilmaiseksi asikkaan käyttöön remonttisuunnitteluohjelman, jonka avulla voi piirtää ja suunnitella koko projektin.

   

  Byggamxin tuotevalikoima on todella todella laaja: puutavaraa laidasta lautaan, levytavara, rakennustarvikkeet, kuten lattiat laatoista parketteihin, eristeet, sähkötarvikkeet, naulat, ruuvit, ovet, ikkunat, karmit, maalit ja maalaustarvikkeet, keittiökalusteet, kaakelit, säilytysratkaisut, katot, ilmanvaihtoon kaikki tarvittava, saunatarvikkeet, työkalut, sisustustarvikkeet ja tapetit, puutarhaan terassilaudat, viljelylaatikot ja kaikki muu, terassikalusteet, käsittelyaineet, öljyt, perustusta varten betonit, muotit, salaojat.... Valikoimassa on oikeastaan ihan kaikki, mitä vain tarvitaan rakennuksille ja remonttiin! Ja hinta on aina edullinen.

  Byggmax tilaus ja toimitus

  Byggmax verkkokaupassa on täysin turvallista asioida, sillä verkkokauppa käyttää uusinta tekniikkaa nettisivuillaan. Maksuvaihtoehtoina on luottokortit, lasku tai osamaksu. Korotonta maksuaikaa on mahdollista saada jopa 30 päivää. Ennen tilausta katso aina onko kauppaan voimassa alennuskoodeja, sillä alennuskoodi pitää syöttää aina ennen tilauksen maksamista. Voimassaolevat alennuskoodit näet tältä sivulta pääkuvan alta.

   

  Byggmax nettikaupan tilaukset toimitetaan todella nopeasti kotiin, jopa yhdessä, kahdessa arkipäivässä! Voit myös noutaa tuotteet itse lähimmästä Byggmax liikkeestä ja lainata sieltä ilmaiseksi peräkärryä kuljetusta varten. Rahdin kustannukset riippuvat toimituksen määrästä ja siitä, tulevatko tuotteet myymälästä vai jostain muusta varastosta.

  Byggmax yhteystiedot

  Asiakaspalvelu
  0753 25 29 46

  Ma–pe: 09–17, La: suljettu, Su: suljettu
   
  Asiakaspalvelu@byggmax.fi
  Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessaByggmax on

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Kari Mäkinen1
  BYGGMAX MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA, KESTI 5 VUOTTA, HAURASTUU, ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN, VIRALLINEN TARKASTAJA TODENNUT TUOTEVIRHEEN! MYYJÄLIIKE PAKOILEE AIHEUTUNEITA VAHINKOJA, TÄÄLTÄ EI KANNATA OSTAA YHTÄÄN MITÄÄN, VAIKKA OLISI HALVIMPIA JA VAIKKA ILMAN SAISI! KONDENSSIVEDET VALUVAT USEISSA TALOISSA KATTO JA SEINÄERISTEISIIN! AIHEUTTAEN HOMETTA JA MIKROBI KASVUSTOA! KYSEISEN LIIKKEEN TUOTE EI TÄYTÄ EDES RAKENNUSLAIN MÄÄRÄÄMIÄ LAATUVAATIMUKSIA! MYYJÄLIIKE PAKOILEE VASTUUTA! EI HOIDA VAHINGONKORVAUKSIA! NYT JOUTUNUT TUKES-MARKKINATUOTE REKISTERIN VALVONTAAN!
  päivi1
  tilasin porvoon byggmnaxista lautaa ym terassin kaiteita varten.heillä oli hyllyssä 20x95 ulkoverhoilulautaa jonka pituus oli 5.4 m\r\ntarvitsin 4kpl 5.4metristä lautaa ja sain 6kpl alle 4m lautaa npakko tunnustaa että metrimäärä oli ok mutta mutta 5.4 metrisestä olisin saanu kokopituuden mutta 3.6 metrisiä tarvisin jo 2 ja tämä oli vain yksi esimerkki ja minähän olin väärässä sillä he myyvät metreittäin ei laudoittain. harmittaa etten lukenut näitä arvosteluja ennen tilausta.
  Joni Siikavirta
  Vuoden takaiseen valitukseeni päivitys, että kyllä nuo rutut ovat vuodessa melko lailla suoristuneet. Eli ei jääneet niin pahaksi kuin alkuun näytti.
  Veera1
  Haluaisin jakaa muille esimerkkinä Byggmaxin toiminnasta. Ostimme tiskipöydän, joka tuli kotiin tuotuna, ilman että sitä oli kukaan vastaanottamassa. Teimme päällisin puolin tarkastuksen että kaikki kunnossa. Asennuksen lopuksi poistimme pintaa suojaavan teipin ja tämän altaa paljastui iso klommo tiskialtaan etukulmassa. Olin yhteydessä Byggmaxin asiakaspalveluun, jossa todettiin kuvien perusteella selkeä klommo mutta harmikseen ei kuulu heidän korvata klommosta aiheutuvaa esteettistä haittaa, koska olimme ehtineet asentaa pöydän jota yli kolme viikkoa odotimme paikoilleen. Eli pintaa suojaavat teipit jotka oli tarkoitettu suojaamaan pöydän pintaa olisi pitänyt ottaa pois ennen asennusta. Kuluttajasuojaan olimme yhteydessä ja he yrittivät sopua, mutta Byggmax ilmoitti ettei tule vastaan vaan asiakas vastaa teipin alle jääneenä klommon seuraukset. Meitä ohjeistettu tekemään tutkinta asiasta, mutta lupasin Byggmaxin asiakaspalveluun, että teen asiasta kirjoituksen lehteen ettei kukaan muu mene samaan lankaan, että suojateipit pitää poistaa ennen asennusta ja jos et poista vastuu jää kokonaisuudessaan asiakkaan maksettavaksi. Luonnollisesti Byggmax ei saa meistä eikä monesta muustakaan rakennusalan firmasta asiakasta enään.
  Joni Siikavirta1
  Byggmax toimitti ruttuisen rullan kokolattiamattoa. Rullassa oli niin pahat rutut, että matto jäi asennuksen jälkeen kupruille, tulos oli hyvin epäsiisti. Reklamoin asiasta valokuvien kera. Byggmax myönsi että matossa näkyy aaltoilua. Yhtiö kehotti suoristelemaan mattoa, mutta ei suostunut mihinkään hyvitykseen. No, eihän tällainen matto tietenkään suoristu, kun sen jäykkä alustaosa on terävillä rutuilla. Älkää siis ostako Byggmaxin halpoja kokolattiamattoja, vaan hankkikaa laatumattoa asiallisilta toimittajilta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun