Sähköbit

Sähköbit sähkötarvikekauppa

113.9
(11)
 • Toimitusaika: 1–4 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille (norm. 9.90 €)
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu
 • Laaja noin 10 000 tuotteen valikoima

  Sähköbit on rautakauppa verkossa, joka on keskittynyt sähkötarvikkeiden tukkumyyntiin kuluttajille. Liikkeen löydät netistä osoitteesta www.sahkobit.fi/verkkokauppa. Liikkeen valikoima on kattava, ja mikä parasta asiakkaat pystyvät vaikuttamaan miten sitä kehitetään. Näin kaupasta voi löytää vaikkapa muualta vaikeasti saatavia tuotteita. Sähköbitistä löydätkin kaikki kodin yleisimmät sähkötarvikkeet ja – kalusteet.

  Sähköbitissä ostaminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Sen sijaan, että lähtisit kiertämään fyysisiä rautakauppoja, voit tehdä ostoksesi kotisi rauhassa, nojatuolissa surffaillen. Valikoima on myös riittävän laaja ja laadukas. Esimerkiksi sähkökiukaita löytyy laajalla hintahaitarilla, noin 200 €:n Helo Lumi 70ST:sta aina 800 €:n luksusmalli HELO Softhot 80ST:een. Jos et kuitenkaan löydä haluamaasi, voit olla yhteydessä liikkeeseen ja kyseinen sähkötuote lisätään valikoimaan.

  Sähköbit sähkötarvikkeet netistä

  Hinnat ovat edulliset ja toimitukset nopeita. Ostokset toimitetaan tavallisesti viimeistään neljäntenä päivänä tilauksesta, mutta sähkötuotteet toimitetaan jo seuraavana arkipäivänä, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 15:30 Ostokset voit maksaa tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla ja osamaksulla.

  Sähköbit lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  JV5
  Todella nopea toimitus ja edulliset hinnat. Suosittelen!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun