Taloon.com

Taloon.com

243.2
(24)
 • Toimitusaika: 1–30 arkipäivää
 • Toimituskulut: vaihtelevat tuotteesta riippuen
 • Toimitustapa: Kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: lasku, osamaksu

  Taloon.com on rautakauppa netissä, osoitteessa www.taloon.com. Liikkeen valikoima on laaja, monipuolinen ja laadukas, ja sen hinnat ovat kilpailukykyiset. Taloon.comin verkkokaupasta löydät tarvitsemasi helposti verrattuna tavalliseen rautakauppaan. Edullisen ja vaivattoman shoppailun pystyt tekemään kaiken lisäksi juuri missä haluat, milloin haluat.

  Rautakauppa netissä

  Taloon.com on toiminut vuodesta 2004 rautakauppana netissä. Taloon.comista saat rakennustarvikkeet, ikkunat, ovet, LVI- ja sähkötarvikkeet, kylpyhuonekalusteet, valaisimet, piharakennukset ja monet muut tuotteet kodin ja pihan rakentamiseen ja remontointiin sekä sisustamiseen. Taloon.com kuuluu Bygghemmaan, joka on yksi pohjoismaiden suurimmista rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konserneista.

  Taloon.com verkkokauppana

  Laajasta valikoimasta löydät helposti haluamasi. Valittuasi haluamasi tuotteet ja siirtyessäsi kassalle, ostoskori laskee automaattisesti rahdin raskaillekin tilauksille. Maksaa voit maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Toimitustapoja on kaksi. Pienemmät tilaukset toimitetaan Itella Express Business Day –pakettina.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pelkkä hubi1
  Välittävät tuotteita, ei mitään omaa logistiikkaa tai muutakaan lisäarvoa antavaa. Toimitusajat täysin ylioptimoituja 1-5 päivää, todellisuus voi olla viikkoja -- ei mitään kiinnostusta antaa alennusta, korvausta tai edes infoa että ei ole. Mikäli siis teette remonttia tai rakennatte EI VOI LUOTTAA! Menkää peräkärryllä tai ostakaa kotiin kuljetus rautakaupasta, missä olette nähneet tavaran. Itselläni meni 5 viikkoa kesä parasta rakennusaikaa, kun uskoin --- ja pahin odotin....

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun