Taloon.com

Taloon.com

223.3
(22)
 • Toimitusaika: 1–30 arkipäivää
 • Toimituskulut: vaihtelevat tuotteesta riippuen
 • Toimitustapa: Kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: lasku, osamaksu

  Taloon.com on rautakauppa netissä, osoitteessa www.taloon.com. Liikkeen valikoima on laaja, monipuolinen ja laadukas, ja sen hinnat ovat kilpailukykyiset. Taloon.comin verkkokaupasta löydät tarvitsemasi helposti verrattuna tavalliseen rautakauppaan. Edullisen ja vaivattoman shoppailun pystyt tekemään kaiken lisäksi juuri missä haluat, milloin haluat.

  Rautakauppa netissä

  Taloon.com on toiminut vuodesta 2004 rautakauppana netissä. Taloon.comista saat rakennustarvikkeet, ikkunat, ovet, LVI- ja sähkötarvikkeet, kylpyhuonekalusteet, valaisimet, piharakennukset ja monet muut tuotteet kodin ja pihan rakentamiseen ja remontointiin sekä sisustamiseen. Taloon.com kuuluu Bygghemmaan, joka on yksi pohjoismaiden suurimmista rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konserneista.

  Taloon.com verkkokauppana

  Laajasta valikoimasta löydät helposti haluamasi. Valittuasi haluamasi tuotteet ja siirtyessäsi kassalle, ostoskori laskee automaattisesti rahdin raskaillekin tilauksille. Maksaa voit maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Toimitustapoja on kaksi. Pienemmät tilaukset toimitetaan Itella Express Business Day –pakettina.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun