Netrauta

Netrauta

142.3
(14)
 • Toimitusaika: 3–14 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille (norm. 6.9-49 €)
 • Toimitustapa: Posti tai kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Netrauta on rautakauppa netissä, ja se onkin Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Osoitteesta Netrauta.fi löydät kodinrakennuksen merkkituotteita aina edulliseen Netraudan hintaan. Netraudasta ostaminen on helppoa, innostavaa, edullista, hauskaa ja vaivatonta

  Netraudan valikoima on valtaisa. Verkkokaupasta löydät tuotteita yli kolmeltasadalta eri tunnetulta tuotemerkiltä. Laadukkaita keittiövälineitä löydät Jamie Oliverin brandilla. GrillChill valmistaa laadukkaat grillit ja savustimet. Rinosin kuramatot ovat tunnustettua laatua, eivätkä myyntimäärät Euroopassa valehtele. Geberit valmistaa muun muassa huuhtelupainikkeita puolentoista vuosisadan kokemuksella.

  Verkkokaupassa asiointi on vaivatonta ja turvallista. Voit käydä kauppaa suosikkinojatuolistasi virvoitusjuomaa siemaillen. Netraudassa voit myös tehdä ostoksesi läpi vuorokauden, seitsemän päivää viikossa. Maksat ostoksesi tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Ostoksesi toimitetaan sinulle ripeästi.

  Netrauta rautakauppa lyhyesti

  • Netrauta on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa.
  • Sen valikoima on kattava ja monipuolinen.
  • Toimitusajat vaihtelevat tuotteittain ja riippuvat toimitustavasta.
  • Toimitustapoja ovat toimitus kotiin, nouto postista, Keltainen kuljetus 14, Business Day –paketti. Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille tilattaessa kannattaa ensiksi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Maksutavat Netraudassa ovat verkkopankki, luottokortit, lasku, osamaksu.
  • Toimituskulut vaihtelevat riippuen ostoksen koosta, painosta ja valitusta toimitustavasta. Netraudan valikoimassa on 15 000 tuotetta, joiden toimitus on ilmainen, kunhan tilauksen loppusumma ylittää sata euroa.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Aurinkovarjo1
  Kiitos, että kirjoitit arvostelun tuotteestamme. Valitettavasti kirjoittamasi arvio ei kuitenkaan ollut suositustemme mukainen eikä arvosteluasi voitu siksi julkaista =\ Eivät julkaise negatiivisia tuotearvosteluja eivätkä arvosteluja jotka koskee liian pitkää toimitusaikaa. Varokaa!
  ei kiitos
  Todella surkeaa toimintaa! Tuote ei saapunut sovitussa ajassa ja kun joutuu tiedustelemaan puhelimitse, niin siitä joutuu vielä maksamaan ! Ja kaiken lisäksi tuote ei vastannut sitä mitä tilattiin!
  Tyytymätön asiakas1
  Ei omaa varastoa, silti antavat ymmärtää, että tavaraa on varastossa
  Ei enää1
  Todella huono kokemus. Eivät myöskään julkaise negatiivisia tuotearvosteluja eivätkä arvosteluja jotka eivät koske itse tuotetta eli toimitusaikaa, palautuskokemuksia tms. Ei kannata asioida. Lukekaa tarinat Puskaradion sivulta.
  Lissu1
  Asiakkaan vika jos tavara ei kestä käytössä. Pitää alkaa kyselemään kuluttajavirastosta neuvoa.
  Ensi kerralla muualta1
  Heillä ei ole omaa varastoa, vaan myyvät muiden varastoista. Mitään tietoa tuotteen myöhästymisestä ei asiakas saa, vaan joudut itse kyselemään perään. Ja kyseltyäsi saat vastauksen tyyliin \"tulee joskus kuukauden päästä, ehkä\". Syyllistyvät järjestelmällisesti virheelliseen markkinointiin ja asiakaspalvelu sen myönsikin. Kehoittivat jopa tilaamaan jostain muualta jos tavaran haluaa sovitussa ajassa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?